S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

PARTNERI


Úvod » Heliaflor Schneztzel » Vegetarian Hash


        

Vegetarian Hash

novinka

skladom

 

Dostupnosť: na sklade k okmžitému odberu
balenie:
Príchuť:
naša cena:
4,20 Eur ( Nie sme platcovia DPH )

do košíka:
  ks  

Skutočná alternatíva mäsa a náhrada sóje bez lepku prichádza.

Realizujte svoju vegetariánsku  predstavivosť bez obmedzenia. Urobte si svoje vegetariánske mäsové guľôčky, lasagne, plnenú papriku či špagety Bolognese. Doplňte svoje jedlá o hodnotný zdroj rastlinných bielkovín, vlákniny a to všetko bez obmedzenia

Náš produkt Vegetarian Hash bol ocenený cenou World Food Innovation Awards za rok 2018. Každoročné odovzdávanie ocenení, ktoré organizuje FoodBrev Media a ktoré sa konajú v spolupráci s organizáciou Hotelympia hodnotia vynikajúce inovácie v celosvetovom potravinárskom priemysle.

 Vegetarian Hash je bohatý na bielkoviny a je absolútne prvou náhradou mäsa zo slnečnicových semien, skutočná alternatíva sóje ! Z nášho produktu môžete v podstate pripraviť všetko, čo môžete robiť s mletým mäsom a ešte viac. Pravá chuť slnečnicových semien prináša pokrmu lahodný orieškový nádych. Vzhľadom k tomu že produkt je zložený zo 100% slnečnice, nie sú žiadne problémy s trávením či alergickými reakciami ako u podobných produktov, ktoré obsahujú sóju, či lepok. 100 g Vegetarian Hash absorbuje približne 250 g vody a preto môže nahradiť až 350 g mletého hovädzieho mäsa. Prednosťou Hach je, že prispieva k zdravému a vyváženému stravovaniu, tým že pokrmy z neho pripravené majú menej kalórií, menej tuku a hlavne sú bez cholesterolu. Obsah bielkovín v tomto bezmäsitom produkte nemožno tiež prehliadnuť: 350g  organického mletého hovädzieho mäsa obsahuje 17% t.j 60 g bielkovín. Obsah proteínov v Vegetarian Hack je 51 g na 100 g. Čistá náhrada rastlinného mäsa významným spôsobom prispieva k dennému zásobovaniu organizmu bielkovinami.

 

Inšpirujte sa niekoľkými receptami

     Špagety Bolognese :ingrediencie na 3 až 4 porcie

  • Sunflower HASH                   75 g
  • Cibuľa                                   1 stredná
  • Cesnakové strúčky                 2
  • Olivový olej                         podľa potreby
  • Malá mrkva                           2 ks
  • Paradajkový pretlak               4 lyžice
  • Suché červené víno             150 ml
  • Pokrájané rajčiaky               150 g
  • Korenie, oregano, bazalka, kurkuma, podľa chuti
  • Cestoviny (špagety, penne atď.) 250 g

 

     Príprava:

  1. Namočte  Hash do vlažnej vody zeleninového vývaru na 5 min a preceďte cez sitko.
  2. Očistite a olúpte cibuľu, cesnak a mrkvu a nakrájajte na malé kúsky.
  3. Olej zahrejete v panvici a jemne opečte cibuľku spolu Hash.
  4. Pridajte nakrájanú mrkvu nakrájanú na na kocky. V prípade potreby pridajte olivový olej
  5. Pridajte paradajkový pretlak a 2 minúty miešajte kým vsaje.
  6. Deglazujte s červeným vínom a udržujte varenie.
  7. Pridajte nakrájané paradajky a nechajte vrieť.
  8. Medzitým pripravte cestoviny v slanej vode a varte do požadovanej tuhosti.
  9. Ochuťte omáčku s morskou soľou, korením, cesnakom a jemne nakrájanými bylinami. Podávajte cestoviny. Dobrú chuť!

 

          Hamburgery: na 4 porcie potrebujete

  • 75 g Hash
  • 150 ml vody
  • 1 cibuľu
  • 2 lyžice mletého ľanového semena
  • 4-6 lyžíc vody
  • 2-4 lyžice celozrnnej múky podľa potreby
  • 1 stredne veľký zemiak
  • soľ, paprika, korenie, kurkuma podľa chuti  

          

Príprava:

  1. Najprv namočte mleté semienka ľanu s 4-6 lyžičkami vody a odložte ich na bok.
  2. Namočta sunflover Hash spolu so 150 ml vody alebo zeleninového vývaru na 5 minút, potom preceďte
  3. Očistite a postrúhajte zemiak
  4. Nakrájajte cibuľu na tenké kocky a osmažte na troche oleja
  5. Pridajte precedený Hash a trochu posmažte. Pozor nepripáľte !
  6. Pridajte všetky ingrediencie do misky a dobre premiešajte.
  7. Formujte hamburgery do požadovanej veľkosti a umiestnite ich plech na pečenie, ktorý je prikrytý papierom na pečenie potretým olejom. Môžete smažiť aj na nepriľnavej panvici. Treba dávať pozor, aby sa neprilepili na plech, či panvicu ( potrieť olejom
  8. Pečieme pri teplote 180 ° C po dobu 12-18 minút v závislosti od hrúbky.
  9. Nechajte pracovať svoju fantáziu a dochuťte si hamburger zeleninou, cibuľou a omáčkou

 

          Chilli con Carne: na 4 porcie potrebujete

  • 76g  Hash
  • 1 cibuľa
  •  200g fazuľa
  • 200g kukurice
  • Korenie, paprika soľ a iné podľa chuti
  • 500 ml vody
  • čerstvú petržlenovou vňaťou alebo koriander

          

           Príprava

  1. Hash do vlažnej vody, alebo do zeleninového vývaru na 5 min a preceďte cez sitko
  2. Nakrájajte cibulu na kocky a osmažte ju na oleji                                                                                  
  3. Pridajte 200 g predvarenej fazule a 200 g kukurice.
  4. Pridajte 300 - 500 ml vody s Sunflower Hash.                                                                                                
  5. Miešajte, priveďte do varu a dochuťte podľa potreby
  6. Ozdobte čerstvou petržlenovou vňaťou alebo koriandrom a podávajte s ryžou, zemiakmi alebo chlebom.

 

Nutričné hodnoty:            100 g                       1 dávka/ 19 g
Energia                      323 kcal/ 1329 kJ            61 kcal/258 kJ
Sacharidy                         12 g                              2,3 g
Z toho cukry                      6 g                               1 g
Vláknina                           20 g                              3,8 g
Bielkoviny                         54 g                               10 g
Tuky                                2,2 g                          < 0,4 g
Z toho nas. mast. kys.       0,5 g                         < 0,1 g
soľ                                  0,01 g                          0,002 g

 

MzU0ZDE2ZG